Hauser obležal s poškodbo vratu

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Najbolj vroča violončelista, Hrvat Stjepan Hauser in Slovenec Luka Šulić, ki sestavljata duo 2Cellos, sta morala odpovedati 15 koncert po ZDA.
Oglej si celoten članek

Razlog za odpoved koncertne turneje je poškodba vratu, ki jo je utrpel Stjepan Hauser. Ta se je za nevšečnosti opravičil. "Zelo mi je žal, če sem vas z odpovedjo koncertov razočaral. Na žalost ne morem nadaljevati, ker sem v velikih bolečinah. Obenem sem tudi globoko ganjen, saj mi preko sporočil izrekate podporo in izkazujete ljubezen. Ne morem verjeti, kakšne krasne oboževalce imamo. Hvala. Vi ste razlog, da komaj čakam, da se vrnem na oder. Obljubim, da se bom kmalu vrnil, in to še močnejši kot kadarkoli prej.“

Stjepan naj bi si vrat poškodoval na koncertu v New Yorku. Zdravniki so mu predpisali strogo mirovanje.

2Cellos sta še obljubila, da se bosta v Ameriko vrnila takoj, ko bo Stjepan spet na nogah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.