Hayden in Rachel razdrla zaroko

Foto: Žurnal24
Igralca Hayden Christensen in Rachel Bilson sta se razšla.
Oglej si celoten članek

Govorice, da v zvezi škripa in da se je slavni parček za nekaj časa razšel, so se pojavile že pred nekaj meseci. Zdaj pa sta uradno potrdila, da sta razdrla zaroko.

Zvezdnika o podrobnostih sicer še molčita, je pa njun prijatelj izdal, da je za konec ljubezni kriva razdalja. Bilsonova namreč dela v Los Angelesu, Christensen pa v Kanadi. "Enostavno ni šlo," je dejal in dodal, da se je Rachel zdaj vrgla v delo, veliko časa pa naj bi preživljala tudi s svojo družino.

29-letni Christensen in 28-letna Bilsonova sta se spoznala med snemanjem filma Jumper leta 2007. Zaročila pa sta se decembra 2008.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.