Hayley Anne Crook našli mrtvo

Foto: Žurnal24 Hayley Anne je mrtvo našel njen fant.
Britansko manekenko Hayley Anne Crook so v četrtek zjutraj našli mrtvo na domu njenih staršev v Whitchurchu. Njen fant je nemudoma poklical pomoč, kar pa je bilo za mladenko žal že prepozno.
Oglej si celoten članek

Vzrok smrti 23-letne britanske manekenke še ni znan, saj policija za zdaj še ne more izdati podrobnosti o njeni smrti. So pa dodali, da zagotovo ni umrla v sumljivih okoliščinah, a bo več pokazala obdukcija.

 

Bogata kariera

Hayley Anne je bila britanski javnosti znana kot uspešna manekenka, ki je sodelovala z mnogimi znanimi kreatorji, med drugim je delala tudi z blagovnima znamkama Miss Sixty in Ann Summers.

 

Poleg manekenstva se je ukvarjala tudi s plesom (nedavno je nastopila na turneji Abba Fever), posnela je veliko reklam, nastopala je v gledaliških predstavah, bila pa je tudi televizijska voditeljica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.