Hčerka Bena Afflecka na pogrebu razkrila svoje novo ime in videz

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Drugi hčerki igralcev Bena Afflecka in Jennifer Garner je sedaj tako ime!
Oglej si celoten članek

Foto: Christ Church United Methodist seraphina affleck Igralcema Benu Afflecku in Jennifer Garner so se v zakonu, ki je trajal 13 let, rodili trije otroci: Violet (18), Seraphina (15) in Sam (12). Seraphina pa je, kot kaže, sprejela pomembno odločitev. Na pogrebu svojega dedka je družini sporočila, da želi, da jo naslavljajo z moškim imenom.

Jennifer je očeta Williama izgubila 30. marca, k večnemu počitku pa so ga položili 6. aprila. Med govorci na pogrebu je bila tudi 15-letnica, ki se je takrat prvič javno predstavila z novim imenom. "Živijo, moje ime je Fin Affleck," je dejala.

Jen in Ben Fina pri tej odločitvi zagotovo podpirata. Zvezdnica je že pred časom povedala, da si želi, da bi njeni otroci odkrito izražali svojo spolno identiteto in spolno usmerjenost. "Kar zadeva moje otroke, ki odraščajo v svetu, ki je drugačen od sveta, v katerem je odraščala generacija pred njimi. Moji otroci odraščajo in govorijo: 'Ne vem, ali se bom nekoč poročil z moškim, žensko. Vse je odprto ... Spolnih normativov se ne slavi več tako kot včasih," je dejala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:08 10. April 2024.

    Ne vem no, a je to zdaj malo moda, da se kar tej spoli menjajo in nastajajo novi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.