Hčerka Jožeta Potrebuješa "raztura“

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
16-letna Eva je podedovala očetov talent.
Oglej si celoten članek

Čuki z različnimi videi v času krize zaradi koronavirusa, ko se moramo vsi zadrževati doma, zabavajo svoje oboževalce. Jože Potrebuješ je tako pred nekaj dnevi objavil posnetek, na katerem s hčerko Evo vadita pesem Celine Dion, My heart will go on.
Priznati je treba, da je 16-letnica, ki poleg kitare igra tudi harmoniko in klavir, nadarjena pevka. Jožetovi oboževalci so bili nad njenim glasom navdušeni.

Ljubezen do glasbe je sicer podedovala tudi pevčeva starejša hči Petra, ki poje pri skupini Iskra band. 21-letnica se je sicer lani udeležila lepotnega tekmovanja - World Top Model Slovenia. Po izboru je povedala, da je bila za njo to fantastična izkušnja, da je zelo uživala in komaj čaka naslednje skupne projekte pod okriljem organizacije World Top Model Slovenia. Petra je sicer študentka pedagoške fakultete in je srečna s svojim Maticem, s katerim se odlično razume tudi njen slavni očka.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:02 7. April 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.