Hčerka našega bivšega politika skoraj neprepoznavna

Foto: Ana Fetih
Foto: Ana Fetih
Iz ljubke mladenke v vroča starleto, ki obrača poglede …
Oglej si celoten članek

Tako je bila Anja Jenko, hčerka nekdanjega politika Janka Jenka, videti leta 2013, ko se je prvič pojavila na medijski sceni. Kmalu po tem jo je pod svoje okrilje vzel Playboy, za katerega je nekaj let kasneje s priznanim fotografom Alešem Bravničarjem pod vročim ameriškim soncem posnela poželjive akte. Anja se je uveljavila tudi kot model za nekatere modne znamke, danes pa je znana vplivnica, ki na Instagramu objavlja dih jemajoče fotografije.

A njena podoba se je v zadnjih letih precej spremenila in Anja je tudi ena redkih znanih Slovenk, ki je na glas povedala, da je podlegla lepotnim kirurgom. "Nekaj let nazaj mi je zelo znana manekenka rekla, da bi si na mojem mestu operirala nos in od takrat naprej je bilo to vse, kar sem videla. Na vsakem posnetku, fotki, samo nos, nos, nos. Če ni bil v redu, smo morali fotografirati še enkrat, tako sem v nulo naštudirala vse svoje kote in pozirala tako, da je na fotki vedno izpadlo dobro. Sedaj pa sem se končno odločila. Drugače nisem pristaš umetnega videza in tega, da so že vse punce videti enako, tako da si operacij ne želim več. Se mi pa zdi, da če te nekaj tako moti, ni nič narobe, če si to popraviš in se nato bolje počutiš. Zaenkrat sem osebno zelo zadovoljna, čeprav nos še ni čisto prave oblike in bo trajalo še kar nekaj časa, da ne bo več zatečen," nam je zaupala leta 2016. Kmalu po porodu, leta 2018, pa se je odločila tudi za povečanje dojk: "Vedno sem imela velike in lepe dojke, potem pa smo doživeli družinsko tragedijo, po kateri mi je mleko usahnilo in s tem tudi prsi. En dan sem stopila izpod tuša in me je skoraj kap zadela, saj sta ostali le dve prazni vrečki. Celo življenje sem imela velike dojke, zato sem sedaj kot en fantek. Odpravila sem se na več posvetov in na koncu sem se odločila za dr. Andreja Testena, ki je velik estet. Operacija me čaka maja, odločila pa se nisva za nič pretiranega, košarico C kapljičaste oblike. Ne želim si velikih prsi, pač pa lepe. Vsi me zelo podpirajo, moj partner Mario je šel celo z mano in se šalil, da je prišel uporabnik.“

Anja pa je danes prava kraljica Instagrama, ki ličenje in izbiro oblačil obvlada v nulo, v preobrazbah pa je prava kameleonka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:28 2. Marec 2020.

    A je njen tip že prišel iz aresta?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.