Hčerka Petra Polesa v novem filmu dobila glavno vlogo

Foto: Karantanija Cinemas
Foto: Karantanija Cinemas
Po stopinjah slavnih staršev …
Oglej si celoten članek

Voditelj Peter Poles in vizažistka Nika Veger sta ta teden kar pokala od ponosa. Njuna starejša hči, 14-letna Amalja Veger Poles je namreč dobila glavno vlogo v novem mladinskem filmu Veliki rdeči pes Clifford. Svoj glas je posodila lastnici velikega psa, starša pa sta jo ponosno pospremila na njen prvi intervju, kot je Nika razkrila na Instagramu. 

Foto: Karantanija Cinemas Amalja Veger Poles

V novi družinski animirani avanturi z naslovom Veliki rdeči pes Clifford zaradi velike ljubezni dekleta do majhnega psička štirinožni kosmatinec zraste do ogromne velikosti in se s svojo lastnico odpravi na dogodivščine po New Yorku. 

To pa ni Amaljin prvi pobeg v filmske vode, Lansko leto je sinhronizirala tudi eno izmed vlog v animiranemu filmu Neobrzdani Spirit. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.