Hčerke Donne Summer se borijo za milijone

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Dva meseca po smrti disko dive Donne Summer so se njene tri hčerke spustile v pravi boj za premoženje, ki je vredno 75 milijonov dolarjev.
Oglej si celoten članek

Donnini hčerki Mimi in Brooklyn sta zadnje mesece na bojni nogi. Prerekata se namreč o tem, kako si bodo vse tri sestre razdelile 75 milijonov dolarjev (približno 60 milijonov evrov) vredno bogastvo. Boj za premoženje se je po poročanju ameriškega tabloida The National Enquirer začel, še preden je Donna sploh umrla.

Brooklyn in Amanda imata istega očeta, Brucea Sudana, s katerim je bila Donna poročena do konca življenja, Mimi pa se je rodila v prvem zakonu z nemškim igralcem Helmutom Sommerjem. Mimi zato vztraja pri tem, da bi morala dobiti večji delež, saj je prvorojenka. "Donna se sploh še ni poslovila, ko sta se Mimi in Brooklyn začeli prerekati o njenem bogastvu. Mimi pravi, da si ona zasluži več, ker je najstarejša, Brooklyn pa trdi, da bi morali ona in Amanda dobiti večji delež," je razkril neimenovani vir.

Vse skupaj je najbolj boleče za Donninega moža Brucea, ki težko gleda, kako se sestre prepirajo zaradi denarja. Pevka je namreč vse bogastvo zapustila njemu, on pa se je strinjal, da bo milijone velikodušno delil z vsemi tremi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.