Hčerke ni videl že več kot 540 dni

Foto: EPA
Foto: EPA
Tom Cruise nima stikov s hčerko.
Oglej si celoten članek

Nekdanja zakonca Tom Cruise in Katie Holmes se menda ne pogovarjata. Vse stvari, tudi zadeve, ki se tičejo njune hčerke, urejata preko tretjih oseb. Zaradi nastale situacije seveda najbolj trpi mala Suri, ki svojega očeta menda ni videla že več kot 540 dni, piše InTouch Weekly.

Je za njegovo odsotnost kriv njegov natrpani urnik ali Katiejina nova zveza? V ZDA se že nekaj časa govori, da sta Katie in Jamie Foxx par. Tabloidi so objavili več fotografij, na katerih se zvezdnika držita za roke. Je Cruise nekdanji ženi zameril, da se je zapletla s Foxxom, ki je, odkar sta skupaj posnela filma Civilna žrtev, dobra prijatelja?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.