Hčerki Jureta in Alenke Košir imata že čisto svoj posel

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Podjetniško žilico sta očitno podedovali po slavnih starših …
Oglej si celoten članek

Alina in Anika Košir, najstniški hčerki Jureta in Alenke Košir, sta se ločtili čisto svojega in okolju zelo prijaznega posla. Na Instagramu sta odprli profil, kjer za nekaj evrov prodajata svoja rabljena, a lepo ohranjena oblačila. Modne kose ponujata tudi za zgolj tri evre. Očitno pa sta s tem poslom zadele v polno, saj sta veliko kosov že prodali. 

To sicer ni njun prvi posel, starejša Alina je šla namreč že po stopinjah svoje lepe mame, ki je nekoč delala kot model. Tudi Alina je že pred dvema letoma začela s poziranjem za podjetje, ki nudi izposojo večernih oblek, Jure pa je že takrat povedal, da z Alenko zelo spodbujata delovne navade pri svojih treh otrocih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:54 6. Januar 2021.

    Delovne navade imajo njuni vrstniki na kmetijah, ki molzejo krave, kidajo gnoj in pomagajo staršem, da lahko preživijo. To tule …

  • 14:48 6. Januar 2021.

    Bravo punci!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.