Hčerkino preživnino meče skozi okno

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Spora med Halle Berry in očetom njene hčerke še ni konec.
Oglej si celoten članek

Halle bi Gabrielu Aubryju namreč rada zmanjšala preživnino, ki jo dobiva za skupno hčerko Nahlo. Ta sedaj znaša 13 tisoč evrov na mesec. Ta denar Aubry, kot trdi igralka, namreč ne zapravlja za 6-letnico, ampak z njim financira svoje luksuzno življenje.

Maneken naj bi na mesec 1580 evrov zapravil za svoj avto, 1000 za oblačila, 800 za pohištvo in elektronske igračke in 590 za športne aktivnosti. "Občutek ima, da jo izkorišča. Halle za ta denar trdo dela. Je mati dveh otrok, zato težko usklajuje delo in materinstvo. Prepričana je, da bi moral Gabriel sam zaslužiti dovolj denarja za vzdrževanje hčerke,“ je izdal vir in dodal, da Berryjeva bivšemu na mesec ne želi plačati več kot 2300 evrov.

Aubry pa vztraja, da denar potrebuje. Od leta 2012, ko ga je pretepel novi moški v igralkinem življenju, Olivier Martinez, naj bi bil njegov obraz tako poškodovan, da ga kot manekena nočejo več najeti za večje projekte.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.