Hčerko pred smrtjo popeljal pred oltar

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Charlotte se je poročila dva tedna pred svojo smrtjo.
Oglej si celoten članek

Pierce Brosnan je svojo posvojenko Charlotte, ki je v petek izgubila boj z rakom na jajčnikih, pred dvema tednoma pospremil do oltarja. Poročila se je z umetnikom Alexom Smithom, očetom njenih dveh otrok. Kot poročajo, se je videlo, da so Charlotte, ki je dočakala le 41 let, dnevi šteti. Kljub temu so bili na ta poseben dan vsi srečni.

"To je bil najbolj čustven dan v mojem življenju. Nihče ni bil žalosten. Alex in Pierce sta bila zelo nasmejana,“ je ceremonijo, na katero so bili povabljeni le družinski člani in najbližji prijatelji, opisal prijatelj družine.

Charlotte se je z boleznijo borila tri leta. Da se je njeno zdravstveno stanje zelo hitro poslabšalo, je Brosnan izvedel med snemanjem filma November Man v Beogradu. Takoj je pohitel v London, da bi svojo hčer še zadnjič videl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.