Hčerko uči preklinjati

Foto: Žurnal24
Ameriški igralec Ben Affleck prav gotovo ni zgled svoji 3-letni hčerki. Pred njo brez zadržkov preklinja, in to kar v nemščini.
Oglej si celoten članek

Violet že zna preklinjati. © Flynet/JLP

 
Prva ura preklinjanja se je pričela med mirnim kosilom v mehiški restavraciji, kamor je peljal svojo 3-letno hčerko Violet . 36-letni igralec je ponesreči polil svojo pijačo, pri tem pa mu je iz ust ušla vsem dobro znana nemška kletvica "scheisse."

A še bolj kot svojo hčerko, je Ben presenetil samega sebe: "Ne vem zakaj sem izrekel to besedo. Še nikoli nisem bil v Nemčiji, a očitno sem njihovo kletvico izrekel čisto podzavestno.“

Hčerko je seveda zanimalo kaj pomeni ta beseda, zato ji je očka razložil, da je to grd izraz, ki ga ne smemo uporabljati. A ker je Violet v letih, ko si zapomni največ besed, bosta Ben in njegova žena Jennifer Garner naslednje dni poslušala le še besedo "sranje“.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.