Hči Jureta Koširja vam bo vzela sapo!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Lepa 17- letnica ima postavo in obraz boginje …
Oglej si celoten članek

Alina Košir je svoj stas zagotovo podedovala po slavnih starših, mami Alenki in očetu, nekdanjemu smučarskemu asu Juretu Koširju. Alina, ki obiskuje drugi letnik gimnazije, ima tudi že svoj Instagram profil, ki ni prav nič sramežljiv.

Nekatere fotografije so zelo vroče, kar so opazili tudi njeni oboževalci. Mlada lepotica pa gre po stopinjah svoje mame, nekdanje manekenke, saj že dela kot model. Pred časom je Jure povedal, da z Alenko pri svojih otrocih spodbujata delovne navade, zato se jima zdi povsem normalno, da si njuni otroci najdejo počitniško delo. 

Kot nam je zaupala Alenka, pa trenutno Alina ne hodi v šolo, pač pa se vseh pet otrok, še dva priženjena, v času koronavirusa šola od doma. Otroka njenega novega partnerja sta pri njih vsak drugi teden, vsi skupaj pa se menda odlično razumejo.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 23:18 22. Junij 2020.

    še kakega pavijana naj si jahačica dobi in bo popolna :)

  • 20:09 29. Maj 2020.

    Če je kej po fotru,bo žvela od nategvanja oz.jo bojo nategval,da bo žvela!!

  • 17:54 26. Maj 2020.

    Dobro zgleda mala, ni kaj...Jure je lahko ponosen nanjo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.