Hči le dobila ime

Foto: Žurnal24 Vsi trije manekenkini otroci nosijo ime, ki se začne na črko c. (Foto: EPA)
Claudia Schiffer je svojo drugo hčer poimenovala Cosima.
Oglej si celoten članek

 

Nekdanja nemška manekenka Claudia Schiffer je le izdala, kako je poimenovala svojega tretjega otroka. Malčica, ki se je rodila 14. maja, nosi ime Cosima Violet Vaughn Drummond. Lepotica imena ni želela izdati, dokler dojenčice ne spozna vsa družina.

Claudia in njen soprog, režiser Matthew Vaughn, imata sicer še dva otroka, 7-letnega Casparja in 5-letno Clementine. Kot je povedala Claudia, je, odkar je mati, veliko samozavestnejša kot nekoč. "Imam večjo samozavest, tudi zaradi otrok in moža. Vem, kaj počnem in kaj želim. Nadzorujem svoje življenje in to je zelo dober občutek," je povedala.

 

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.