Hči obležala podobno kot mama

Foto: FameFlynet Bobbi Brown Foto: FameFlynet Bobbi Kristina Brown Foto: FameFlynet Bobbi Kristina Brown Nick Gordon Foto: Facebook Policija na domu Bobbi Kristine Brown
Hči pokojne ameriške pop zvezdnice Whitney Houston, Bobbi Kristino Brown, so našli nezavestno v kopalni kadi na njenem domu v Roswellu v zvezni državi Georgia.
Oglej si celoten članek

Enaindvajsetletno Brownovo je našel njen mož, Nick Gordon, ko je skupaj s prijateljem vstopil v hišo, kjer živita zakonca. Oživljala sta jo vse do prihoda reševalcev. Odpeljana je bila v bolnišnico North Fulton Hospital, kjer se še vedno zdravi na oddelku za intenzivno nego. Policija pa še vedno preiskuje dogodek.

Podobno kot mama?

Brownova, hči Houstonove in glasbenika Bobby Browna, je pred tremi leti izgubila mati.

Tudi Whitney, ki je bila tedaj stara 48 let, so našli mrtvo 11. februarja v kadi z obrazom pod vodo v njeni hotelski kopalnici. Obdukcija je pokazala, da je umrla zaradi utopitve in "vpliva bolezni srca ter zlorabe kokaina". Toksikološki testi pa so v njenem telesu dokazali prisotnost kokaina in mešanico različnih zdravil

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:52 1. Februar 2015.

    Khmm, malo resnice.<br />Nihče pa ne pove, da so en dan pred "smrt" mame tole hčer že reševali iz te …

  • 21:20 31. Januar 2015.

    jabolko ne pade daleč od drevesa

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.