Hči Pike Božič prava lepotica!

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Mlada Liu ni padla daleč od drevesa.
Oglej si celoten članek

Pika Božič je na Instagram profilu objavila fotografijo svoje šestnajstletne hčerke Liu, ki jo ima, prav tako kot sina, iz zakona z nekdanjim hokejistom Dejanom Kontrecem. Dekleti sta čas v dvoje preživljali v Parizu, Pika pa je pripisala, da se imata neskončno radi in da s tovrstnimi izleti poskrbita za še večjo povezanost.

Pika ima z novim partnerjem še eno hči, Dejanu pa se je v zvezi z Nino Osenar rodil sin. Nekdanja pevka je danes sicer uspešna na področju lepote in zdravja. "Vodim center lepote, pomlajevanja in dobrega počutja, kjer se posvečamo ženskam, ki želijo biti mladostne, a njihovo samopodobo kruši kakšna napakica. In ženskam, ki se vidno utrujene borijo z odvečnimi kilogrami, predvsem pa tudi ženskam, ki iz različnih razlogov ne morejo zanositi. V sodelovanju s priznano slovensko prehransko strokovnjakinjo smo sestavili edinstven progam, ki ima neverjetne uspehe. Sicer pa me je zadnje tri leta življenje vodilo  po nepričakovanih potem in na vsakem ovinku sem pridobivala veliko izkušenj ter se naučila ogromno. Najbolj me še vedno osrečuje to, ko lahko nekomu pomagam," nam je zaupala, a pripomnila, da bo glasba njena večna ljubezen: "Oder je bil moja mladost in najlepše trenutke sem doživela prav na njem. Vsak glasbenik dobro razume te edinstvene občutke, ko publiki daješ in kako veliko ti v zameno vrne. Glasba bo vedno moja ljubezen."

In kako mamica dveh najstnikov in malčice usklajuje uspešen posel ter materinstvo? "Odlično mi gre (smeh). Imam tri krasne otroke. Ponosna sem na njih," pravi, na vprašaje, ali imajo tudi njeni otroci kaj talenta za glasbo, pa dodaja: "Moram priznati, da so vsi trije izjemno kreativni in umetniško navdahnjeni. Pustimo času čas, kam jih po njihova pot peljala. Karkoli se bodo odločili, jih bom vedno podpirala."
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:19 19. November 2018.

    Se strinjam. Lepotica? I dont think so. Običajna luštna punca.

  • 16:26 19. November 2018.

    Prava lepa tica. Smrklja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.