Hči Primoža in Renate Peterka že osvaja lepotna tekmovanja

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Kakšna lepotica!
Oglej si celoten članek

15-letna Gaja Peterka je ena izmed kandidatk za letošnjo Top Smrkljo. Temnolasa najstnica je sicer hči nekdanjega vrhunskega smučarskega skakalca Primoža Peterke in manekenke Renate Bohinc.

Gaja je letos postala srednješolka, pred leti pa je, tako kot njen oče, trenirala smučarske skoke. Za portal najstnica.si je povedala, da je simpatična in komunikativna najstnica, ki je vedno pripravljana pomagati drugim. 

September pa je za Gajo poln novih začetkov, saj se je z mamo, sestro in bratom preselila v Bitnje, vas pri Kranju, kjer je Renata sama kupila hišo. "Prej smo bili v Predvoru, sedaj smo na vasi, malo odmaknjeni, hkrati pa še vedno v bližini Kranja, kar nam zelo ustreza. Imamo vrt in veliko narave," je za zurnal24.si septembra povedala Renata.

Foto: Facebook Gaja Peterka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • ode
    21:34 21. Oktober 2020.

    Če bi bil on v resnici oče, bi imela dolgo, preklano, ščetinasto brado in mastne, umazane lase, kar se obvezno …

  • 14:11 20. Oktober 2020.

    Lepo, Renata, poskrbi za svoje otroke, to je smisel življenja !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.