Heard vs. Depp: Psihoterapevtka razkrila šokantne stvari o igralki

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zaznala je "obojestransko zlorabo".
Oglej si celoten članek

Igralec Johnny Depp zaradi obrekovanja toži nekdanjo ženo Amber Heard, od katere zahteva 50 milijonov dolarjev, saj naj bi z javnim pismom, v katerem je zapisala, da je bila žrtev spolne zlorabe, uničila njegovo kariero.

Na sojenju je pričala zakonska terapevtka Laurel Anderson, ki jo je par leta 2015 obiskoval. Anderson je bila do Amber precej bolj kritična kot do Johnnyja.

Povedala je, da sta oba pred njo priznala, da sta bila drug do drugega fizično nasilna. Med pogovorom naj bi Amber moža večkrat prekinila, ker njenemu stilu govorjenja ni mogel slediti. Terapevtka je poudarila, da se je Depp večino življenja dobro "kontroliral", Amber pa ga je znala vreči iz tira. "Priča sem bila obojestranski zlorabi," je povedala. Ko je Depp ženo ujezil, je ta "iz ponosa" z njim začela prepir, je še razkrila strokovnjakinja in dodala, da je zvezdnica moža, če je "Depp poskušal oditi, da bi umiril situacijo, udarila, da je ne bi zapustil". 

Heard naj bi po njenih besedah večkrat začenjala prepire z Deppom, "da bi ostal ob njej, ker ima težave z zapuščenostjo.  "Če bi jo zapustil, bi se uresničila njena najhujša mora," je razložila.

Anderson sicer misli, da je spore začenjal tudi Depp. "O tem sem sicer manj prepričana," je pristavila, a potrdila, da je videla modrice na igralkinem obrazu. Depp je terapevtki takrat povedal, da je "Amber dobila toliko, kot je dala".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.