Heather Locklear je uničila svoj obraz

Foto: Profimedia Heather Locklear Foto: Profimedias Heather Locklear Foto: Profimedia Heather Locklear Foto: Profimedia Heather Locklear
Prijatelj igralke Heather Locklear je zavrnil pisanje nekaterih medijev, da ima igralka velike težave.
Oglej si celoten članek

Namigovanja, da je z zvezdnico nekaj hudo narobe in da se utaplja v alkoholu, so odjeknila, ko so v javnost prišle fotografije, na katerih je 54-letnica videti vsa zabuhla, na nosu pa ima krasto. Vir je povedal, da je s Heather vse v redu, da skorajda ne pije alkohola, se redno ukvarja s športom in da je popolnoma zdrava. Poleg tega pa naj bi se igralka že pripravljala na vlogo v seriji Too Close to Home.

Locklearjeva, ki se je maja razšla z lepotnim kirurgom Marcom Manijem, se je sicer v zadnjih letih umaknila iz javnosti. Na družbenih omrežjih objavlja predvsem fotografije svoje 18-letne hčerke Ave in psa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:35 13. Avgust 2016.

    Kolk ur moram čakati na sliko ?

  • 12:32 13. Avgust 2016.

    Ko pogledaš ta ksiht, ni nič čudnega, da se je razšla z lepotnim šarlatanom..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.