Heather Locklear znorela in napadla tri policiste

Foto: Profimedia
56-letno igralko so aretirali.
Oglej si celoten članek

V nedeljo ob 22. uri je brat igralke Heather Locklear poklical policijo, ker je igralka pretepala svojega partnerja Chrisa Heisserja. Ko so na njeno posestvo prišli policisti, zvezdnica z njimi ni želela govoriti, tri je celo napadla.

Kaj točno se je dogajalo v vili, policija še preiskuje. Igralka jim je povedala, da je pred njihovim prihodom utrpela poškodbe, zato so jo po aretaciji najprej odpeljali v bolnišnico. V soboto zjutraj je igralka po plačilu kavcije v višini 20 tisoč dolarjev lahko zapustila zapor.

To sicer ni bilo prvič, da je bila igralka nasilna do svojega partnerja. Napadla ga je tudi lani. Razlog ni znan, ima pa Heather že nekaj let težave z odvisnostjo. Zdravila se je že šestkrat, nazadnje med božičnimi prazniki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.