Heather o katastrofalnem zmenku s Cruisom

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Heather Locklear je izdala, kako je bilo na zmenku s Tomom Cruisom.
Oglej si celoten članek

Za Heather Locklear so se moški grebli, med njimi je bil tudi igralec Tom Cruise. Lepotica je zvezdnika spoznala, ko sta bila oba še na začetku svoje strme kariere, je svetlolaska izdala v pogovorni oddaji komedijantke Chelsea Handler.

Kot je povedala Heather, ki je bila nekoč poročena z bobnarjem Tommyjem Leejem in kitaristom Richiejem Samboro, sta se s Tomom podala na zmenek, ker v Los Angelesu nikogar drugega nista poznala. Šla sta v disko, kjer pa se Tom na plesišču ni najbolje izkazal. "Ste gledali Tvegan posel, film, v katerem pleše v spodnjicah? Plesala sva in on je storil točno to,“ je izjavila Heather in dodala, da jo je prizor popolnoma šokiral. "Stojiš na plesišču in ne veš, kaj storiti. Naj zaplešem okoli njega? Bilo je čudno, zato sem se usedla.“

To je bil njun prvi in tudi zadnji zmenek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.