Mlada vdova po smrti Hefnerja vendarle ne bo ostala praznih rok

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Potem ko so ameriški mediji poročali, da 31-letna Crystal Harris po smrti Hugha Hefnerja ne bo podedovala prav ničesar, je zdaj sledil preobrat.
Oglej si celoten članek

31-letna Crystal Harris se je s 60 let starejšim Hughom Hefnerjem poročila na silvestrovo leta 2012. Harrisova je morala po pisanju US Weeklyja menda podpisati predporočno pogodbo, po kateri ji ne pripada nič od moževega premoženja. Premoženje, šlo naj bi za 43 milijonov dolarjev, bo šlo štirim otrokom, filmski šoli Univerze v Južni Kaliforniji ter nekaterim dobrodelnim organizacijam. 

Magazin Slavna Hefnerjeva bivša spet pričakuje

A 31-letna nekdanja playboyjeva zajčica in tretja žena Hefnerja bo podedovala kar zajeten kupček denarja. Hefner ji je namreč po pisanju Daily Maila zapustil hišo na Hollywoodskih gričih, vredno več kot šest milijonov evrov in še skoraj pet milijonov evrov v denarju, ki ji ga je obljubil že pred smrtjo.

ima 40 kg Hugh Hefner ima 40 kilogramov, ne more hoditi

V preteklosti je imel denarja še veliko več

Hiša, ki ji so jo zgradili leta 2011 in ji jo je zapustil, je ogromna. Ima štiri spalnice, kinodvorano, pet kopalnic, igralnico, ogromen zunanji bazen. Hiša naj bi bila opremljena z dragocenim pohištvom. Iz hiše se odpira pogled na Sunset Strip. 

Magazin Umrl je Hugh Hefner

Kar bo ostalo od njegovega bogastva, bodo podedovali otroci in filmska šola Univerze v Južni Kaliforniji. Premoženje, ki ga je zapustil, ni veliko, če upoštevamo, da so ga v najbolljših časih ocenili na 200 milijonov evrov. Svoj slavni dvorec Playboy Mansion je prodala po polovični ceni za manj kot 100 milijonov evrov, ob smrti pa je imel še vedno 35 odstotkov delnic Playboyja.

Magazin Mlada vdova Hugha Hefnerja ne bo podedovala ničesar

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.