Hefner se je "izprsil"

Foto: Žurnal24 Tretja soproga bo mogotcu, s katerim je skupaj dve leti in pol, zvestobo prisegl
Legendarni zapeljivec Hugh Hefner je svojo 60 let mlajšo zaročenko presenetil s prstanom, vrednim 66 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Ko je 24-letna zajčica Crystal Harris sprejela Hefnerjevo poročno ponudbo, ji je 60 let starejši ustanovitelj Playboyja na prst nataknil prstan, vreden 66 evrov. 24-letnica se je s slednjim takoj pohvalila na Twitterju.

„Za vse tiste, ki vas zanima, kakšen je moj prstan videti. To je zaročni prstan, ki mi ga je podarila moja ljubezen,“ je zapisala Crystal. „Ko sem Crystal dal prstan, je padla v jok. To je najsrečnejši božični konec tedna, kar se jih spominjam," je na Twitterju zapisal sveže zaročeni Hef.

Foto: Žurnal24 prstan hugh hefner

24-letnica in Hefner, za katerega bo to tretji zakon, sta v zvezi od leta 2008. Poleg nje sta mu nekaj časa posteljo greli tudi dvajsetletni dvojčici Kristina in Karissa Shannon, ki sta vilo zapustili januarja lani, ko je Crystal očitno popolnoma prevzela znanega ljubitelja žensk.

S čim je Crystal Hefnerja očarala?
„Crystal je zelo romantična in prisrčna. Sedaj sva v resni zvezi, ki upam, da bo trajala do konca mojega življenja. Mislim, da je ona prava in kljub razliki v letih imava ogromno skupnih stvari. Odlično se ujameva,“ je povedal Hugh Hefner. „Všeč mi je, da je zelo realistična in da je glavna stvar v njenem življenju najina zveza. Problem pri prejšnjih dekletih je bilo namreč to, da so imele v življenju še druge motivacije, predvsem grajenje na svojih lastnih karierah. Tokrat gre za resnično ljubezen in lahko rečem, da je ona prava zame,“ je dodal ljubitelj žensk.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.