Heidi bi še večje prsi

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Heidi Montag, ki si je telo polepšala kar z desetimi operacijami, še vedno ni zadovoljna s svojim oprsjem.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica resničnostnega šova The Hills Heidi Montag ni zadovoljna s svojim videzom. Čeprav ji je zdravnik svetoval, naj si telesa ne popravlja več, se je triindvajsetletnica odločila, da gre znova pod nož. Tokrat je prepričana, da ima še vedno premajhne prsi.

"To bo uresničila v naslednjih dveh mesecih, cel postopek pa namerava celo posneti in sicer za svoj novi resničnostni šov. Heidi čuti, da mora imeti še eno operacijo, ker ni zadovoljna s tem, kar so ji kirurgi naredili do zdaj. In ne bo zadovoljna, dokler ne bodo prsi še večje," je povedal neki vir.

Enajsto lepotno operacijo bo zaupala evropskim kirurgom, saj ni zadovoljna z delom ameriških.

Tudi njen soprog Spencer Pratt je potrdil, da si bo povečala prsi. "Ko se je zbudila po zadnji operaciji, je bila tako jezna, da ima majhne prsi. Zdravnika je hotela kar udariti. Jaz jo poskušam ustaviti, a ona dela s svojim telesom, kar želi," je povedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.