Heidi in Seal šestič pred oltar

Foto: Žurnal24 Heidi in Seal se vsako leto odpravita v Mehiko, kjer si ponovno obljubita zvesto
Zaljubljena Heidi Klum in Seal, ki sta se poročila leta 2005, sta letos obnovila poročne zaobljube.
Oglej si celoten članek

Par je svojo peto obletnico poroke proslavil tradicionalno. Heidi in Seal sta se z družino in prijatelji odpravila v Mehiko, kjer sta si na plaži Costa Careyes spet obljubila večno ljubezen, zvestobo in medsebojno spoštovanje. „Ob tem obredu se spomniva, zakaj sva se poročila, poleg tega pa otrokom dajava dober zgled,“ sta povedala zaljubljenca.

„Čudovito je, ko si ponovno izrečeva zaobljube. To je najinin trenutek in trenutek najinin otrok,“ pravi Heidi, Seal pa dodaja, da se ob tem spomnita v koga sta se zaljubila. Par je tudi letos kot že vsako leto doslej za svoje bližnje in prijatelje pripravil nekaj norega. Tokrat so na ceremoniji kraljevale neveste in ženini.

„Uživava, ko se lahko zabavava z najinimi starši in prijatelji,“ je povedala Heidi. Ceremoniji sta sledili večerja in zabava s karaokami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.