Heidi Klum je zamenjal za to veliko mlajšo ritko!

Foto: Profimedia Vito Schnabel Foto: Profimedia Vito Schnabel Foto: Profimedia Vito Schnabel Foto: Profimedia Vito Schnabel Foto: Profimedia Vito Schnabel Foto: Profimedia Vito Schnabel Foto: Profimedia Vito Schnabel Foto: Profimedia Vito Schnabel
Oglej si celoten članek

32-letni newyorški trgovec z umetninami Vito Schnabel, ki je nekoč grel posteljo trinajst let starejši super manekenki Heidi Klum (46), se danes zabava s 30-letno romunsko igralko in voditeljico Madalino Ghenea. Paparaci so parček ujeli na čolnu v bližini italijanskega mondenega mesteca Portofino, kjer je Madalina svoje čare na ogled postavila v seksi črnih bikinkah. 

Vito se je očitno naveličal prijateljevati s starejšimi hollywoodskimi zvezdnicami, poleg Haidi sta mu v objem nekoč menda padli tudi Demi Moore in Elle Macpherson. Mladi milijonar je v ZDA sicer znan obraz in reden gost zvezdniških zabav. Prihaja iz bogate družine. Njegov oče je umetnik in filmar Julian Schnabel. Tudi Vito se je zapisal umetnosti, saj se ukvarja s prodajo umetnin, je pa tudi solastnik znane newyorške italijanske restavracije Carbone.

Svojo srečo pa je našla tudi Heidi, ki se je letos poročila z 29-letnim glasbenikom Tomom Kaulitzom. Za zvezdnico je to že tretji zakon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:00 19. Julij 2019.

    sex, joške, nage riti, kurbarija, fafanje....a to je ves tvoj domet A.F???....daleč si prlezla ni kej...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.