Heidi Klum: S tem oprsjem je ujela 17 let mlajšega!

Foto: Profimedia Heidi Klum Foto: Profimedia Heidi Klum Foto: Profimedia Heidi Klum Foto: Profimedia Heidi Klum Foto: Profimedia Heidi Klum
Na romantičnem Capriju slekla zgornji del kopak in se poročila ...
Oglej si celoten članek

Heidi Klum (46) je konec tedna dahnila usodni da svojemu 29-letnemu ljubimcu Tomu Kaulitzu. Za golobčka je bil to že drugi romantični obred, tokrat sta za prizorišče izbrala romantični Capri, kjer pa je Klumova tudi odvrgla zgornji del kopalk in pokazala, zakaj je še vedno tako neustavljivo privlačna. Foto dokaze si poglejte v galeriji!  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:17 10. Avgust 2019.

    Tako kot star dec osvoji mlado miško, je ona osvojila mladega petelina. Čeprav, vsaj za enkrat, še vedano greha vredna.

  • 17:20 10. Avgust 2019.

    Dajte odpret oči, no! Ti njeni “balončki” niso prav nič posebnega, tipa ni ujela nanje ampak na denarnico...

  • 09:48 10. Avgust 2019.

    In oče bi, sine!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.