Heidi ljubimka s 27-letnim milijonarjem

Foto: FameFlynet Vito Schnabel Foto: FameFlynet Vito Schnabel Foto: FameFlynet Vito Schnabel Foto: FameFlynet Vito Schnabel
Heidi Klum ima novega ljubimca. Gre za 27-letnega milijonarja Vita Schnabla.
Oglej si celoten članek

V Hollywoodu se že nekaj tednov govori, da se je Heidi Klum zapletla z Vitom Schnablom, 27-letnim trgovcem z umetninami iz New Yorka.

Golobčka so najprej skupaj opazili v neki diskoteki v Los Angelesu, preteklo nedeljo pa sta se poljubljala na neki zabavi po podelitvi oskarjev. 40-letnica govoric še ni komentirala.

Vito je sicer znan po svojih ljubezenskih zvezah s starejšimi zvezdnicami. V svoji postelji je med drugimi grel tudi Demi Moore in Elle Macpherson.

Kdo je postavni mladenič?

Vito je v ZDA znan obraz in reden gost zvezdniških zabav. Mladenič prihaja iz bogate družine. Njegov oče je umetnik in filmar Julian Schnabel. Tudi Vito se je zapisal umetnosti, saj se ukvarja s prodajo umetnin, je pa tudi solastnik znane newyorške italijanske restavracije Carbone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.