Heidi potrdila zvezo z varnostnikom

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Potem ko so manekenko Heidi Klum pred dnevi ujeli pri izkazovanju nežnosti s svojim telesnim stražarjem, je lepotica zdaj potrdila, da sta par.
Oglej si celoten članek

Manekenka Heidi Klum se zadnje dneve otepa obtožb nekdanjega moža Seala, da ga je prevarala s svojim telesnim stražarjem Martinom Kirstenom. Manekenka je znova zanikala, da bi pevca prevarala, je pa svojo novo romantično zvezo zdaj potrdila.

"Ne vem, ali bi lahko temu že rekla razmerje, ker se je komaj začelo. Ne vem, kam bo to vodilo," je povedala v intervjuju s Katie Couric.

Kot je dodala, ga pozna štiri leta, odkar varuje njo in njeno družino. "Varoval je celo našo družino, še posebno moje štiri otroke," je še povedala ponosna mati osemletne Leni, šestletnega Henryja, petletnega Johana in dveletne Lou.

"Ogromno nam je pomagal. Zaupam mu svoje otroke. Začela sva se spoznavati z drugačne plati. Poskušam misliti na svoje otroke, poskušam jih obvarovati pred tem, vsak dan postopoma," je še dejala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.