Heidijini hitri modni nasveti

Foto: FameFlynet Heidi Klum Foto: FameFlynet Heidi Klum Foto: FameFlynet Heidi Klum Foto: FameFlynet Heidi Klum Foto: FameFlynet Heidi Klum Foto: FameFlynet Heidi Klum Foto: FameFlynet Heidi Klum
Kadar ne "raztura" na modnih brveh v seksi oblačilih in vrtoglavih petkah, supermanekenka prisega na udobna oblačila. Preverite, kakšni so njeni modni nasveti!
Oglej si celoten članek

Kul in udobno

Heidi se najbolj sprosti, ko z otroki uživa na igrišču, ali v parku. Tam je njen stil udoben in malce spominja na ulično modo. Za takšen videz predlaga preproste in "šik" kose, ki pristojijo prav vsakemu.

Držite se formule

"Investirajte v par odličnih kavbojk, ki jih lahko nosite vedno in povsod, poleg tega pa predlagam še lep suknjič za vse priložnostu. Zraven dodajte lahkotne škornje in zabavno majico. Tako boste videti sofisticirane, pa še udobno vam bo. Če pa boste škornje zamenjale za visoke petke, bo kombinacija odlična tudi za sestanek," svetuje Heidi.

Otrokom dajte proste roke

Ker Heidi ogromno časa preživi s svojimi otroci, ji tudi otroška moda nikakor ni tuja. "Obožujejo oblačila, ki so barvita in duhovita. Kadar oblikujem za otroke, se veliko bolj zabavam, prav tako raje kupujem za otroke kot zase," je razložila manekenka, ki ima lastno linijo otroških oblačil, ki se imenuje Truly Scrumptious.

Ne zanemarjajte svojih las in kože

Heidi je prepričana, da ne morete izgledati dobro, če vaši lasje niso sijoči in lepo negovani. Zato je izbira pravega šampona ključna. "Po šamponiranju nanesem le še balzam, saj je to vse, kar moji lasje potrebujejo. Nato pa jih posušim na zraku." Zvezdnica lepotno rutino konča z vlažilno kremo za telo in kremo za okrog oči.

Najdite svojo najljubšo znamko

"Sama ne kupujem le luksuznih in dragih znamk, tudi drugje najdem veliko lepih stvari, ki niso super drage. Sama zelo obožujem dolga krila in preproste majice," je za konec še povedala Heidi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.