Hekerji objavili skrivna imena zvezdnikov

Foto: Žurnal24 Clive Owen Foto: FameFlynet Natalie Portman Foto: Žurnal24 Tobey Maguire Foto: Mandatory Byline: Juan Rico/Fame Pictures Sarah Michelle Gellar Foto: FameFlynet Daniel Craig Foto: Flynet Pictures Scena 12.01.10, tom hanks, foto: flynet pictures Foto: Žurnal24 Rob Schneider Foto: Žurnal24 Taye Diggs Foto: Žurnal24 Jude Law (29. december 1972) Foto: Žurnal24 ice cube Foto: Profimedia Jessica Alba
Hekerji so s strežnikov filmskega studia Sony Pictures pokradli zaupne datoteke in jih objavili. Med drugim so v javnost prišli tudi vzdevki, ki jih zvezdniki uporabljajo pri raznih rezervacijah.
Oglej si celoten članek

Sony Pictures se že več tednov bori s hekerji, ki so vdrli v njihov računalniški sistem in pokradli zaupne dokumente, elektronske naslove in telefonske številke producentov, režiserjev in zvezdnikov ter tudi filme.

V javnost so sedaj prišli tudi vzdevki, ki jih zvezdniki uporabljajo pri raznih rezervacijah, med drugim tudi za najem avtomobilov in hotelskih sob. Kakšne vzdevke so si zbrali, lahko preberete v galeriji.

Ozadje teh kraj ni povsem jasno. Po najnovejših informacijah naj bi studio pred napadom izsiljevali, špekulira pa se tudi, da je hekerje, ki delujejo pod imenom Guardians of Peace, najela Severna Koreja, ki je zgrožena nad filmom Intervju, v katerem se norčujejo iz njihovega voditelja Kim Džong Una. Severna Koreja je svojo vpletenost zanikala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.