Hekerji ukradli Bonda

Foto: Promo
Foto: Promo
Hekerski napad na Sony Pictures Entertainment so občutili tudi ustvarjalci novega filma o tajnem vohunu 007.
Oglej si celoten članek

Producenti filma Spectre, zadnjega iz serije filmov o Bondu, ki so ga začeli snemati pred kratkim, so potrdili, da je bil med hekerskim napadom odtujen scenarij za omenjeni film. Gre sicer za eno zgodnejših različic scenarija.

Producenti so vse, ki bi jih zamikalo, da bi scenarij objavili, opozorili, da gre za zaščiteno besedilo in napovedali, da bodo zoper hekerje ukrepali. 

Kdo stoji za napadom na studio, ni znano. Glasne so bile domneve, da naj bi bil delo severnokorejskih hekerjev, ki se želijo maščevati zaradi prihajajočega filma The Interview, katerega zgodba se vrti okoli poskusa atentata na severnokorejskega voditelja Kim Jong Una. 

Vse od napada na dan prihajajo pikantne podrobnosti iz zakulisja filmske industrije. Val ogorčenja je sprožila elektronska pošta, ki sta si jo izmenjala producent Scott Rudin in Sonyjeva Amy Pascal. Beseda je tekla o Angelini Jolie, ki je po Rudinovem mnenju razvajena deklina z minimalnim igralskim talentom. Obrekovanju ni ušel niti ameriški predsednik Barack Obama. Oba dopisovalca sta se že opravičila za zapisano. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.