Helen osvojila naziv telo leta

Foto: Flynet Helen Mirren Foto: Flynet Helen Mirren Foto: Flynet Helen Mirren Foto: Flynet Helen Mirren Foto: Flynet Helen Mirren Foto: Flynet Elle MacPherson Foto: Flynet Jennifer Lopez Foto: Flynet Pippa Middleton Foto: Flynet David Beckham Foto: Flynet Daniel Craig Foto: Flynet Johnny Depp
Britanska igralka Helen Mirren, ki mimogrede šteje 66 let, je premagala vroči zvezdnici Jennifer Lopez in Elle MacPherson ter osvojila naziv telo leta.
Oglej si celoten članek

Naziv Body of the Year ali telo leta je Helen podelila veriga fitnes centrov v Los Angelesu, ki je v glasovanje vključila svoje stranke. Več kot dva tisoč ljudi je med vsemi zvezdnicami za imetnico naj telesa leta 2011 izbralo 66-letno igralko, ki je premagala celo Elle MacPherson, Jennifer Lopez in Pippo Middleton.

Med moškimi zvezdniki si je naziv telo leta prislužil nogometaš David Beckham, drugo mesto je pripadlo Danielu Craigu, tretje pa Johnnyju Deppu. Koliko odstotkov glasov so osvojili, si oglejte v zgornji galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.