Helena Blagne razkrila, ali je samska

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Je srce naše dive oddano?
Oglej si celoten članek

V nedeljo se je začela nova sezona šova Znan obraz ima svoj glas, v katerem nastopa tudi hrvaška pevka slovenskih korenin Martina Majerle, ki se je več kot odlično odrezala. Nad njenim nastopom je bila navdušena tudi Helena Blagne, ki ji je pevka lahko na koncu oddaje postavila vprašanje. "Imam vprašanje za še eno divo. Helena, kakšen je tvoj status, si res samska?"

"Recimo. To je ostalo odprto vprašanje. Samska, ampak ne osamljena," je bila najprej skrivnostna naša diva, nato pa dodala: "Samska sem, samska, svoboda zlata svoboda."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.