Helena Blagne pokazala svojega mladega lepotca

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zasebnih trenutkov ne skriva več …
Oglej si celoten članek

Če je bila pevka Helena Blagne v preteklosti do deljenja svojih zasebnih in družinskih trenutkov zelo zadržana, pa je Instagram zasvojil tudi njo. Letošnje poletje tako redno objavlja svoje odrske trenutke, kot tudi počitniške.

Pred kratkim je pokazala, kako uživa na prestižnem grškem otočku Santorini, te dni pa se je oglasila iz Vrsarja, kjer uživa v odlični družbi, v družbi svojega 21-letnega sina Kristijana, ki je izjemno postaven. "Moj sin … najboljši trenutki," je Helena pripisala k fotografiji. Sicer pa naša diva odlično krmari med poletnimi dnevi in nočmi. Poleg morskih radosti, je precej dejavna tudi na poletnih odrih po Sloveniji, pred kratkim je tako nastopila v Kranju in na Ptuju. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:05 18. Avgust 2019.

    Lepotec ??? Wtf....

  • 19:10 18. Avgust 2019.

    helena, ti si pokazala že vse..

  • 10:21 18. Avgust 2019.

    zgleda k en čefur !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.