Helena morala zapustiti šov Kmetija: Nov začetek

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Se bo Helena vrnila na posestvo?
Oglej si celoten članek

Tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek, rdečelasa Helena, je morala k zdravniku, saj je imela štiri dni bolečine v spodnjem delu trebuha. Težave so se stopnjevale in ko je Helena začela še bruhati, so se producenti odločili, da je čas, da gre Helena na pregled.

Mladenka sicer meni, da ima vnetje, omenila pa je tudi, da obstaja možnost, da je noseča

Njeni sotekmovalci so bili zvečer zelo zaskrbljeni, saj se Helena ni vrnila na posestvo. Najbolj žalostna zaradi tega je bila Nastja, s katero sta postali dobri prijateljici. In tudi Matjaž je mislil nanjo. "Sumim, da je nekaj hudo narobe z njenimi jajčniki,“ je ocenil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.