Heleno Blagne v mini bikiniju morate videti

Foto: Aleš Žnidaršič
Foto: Aleš Žnidaršič
Kaj je skrivnost naše pevske dive?
Oglej si celoten članek

Helena Blagne je našla način, s katerim je čas prevrtela nazaj. Vsaj tako se zdi, saj je naša pevska diva vsako leto videti lepša in bolj fit.

Po pestrem letu si je 56-letnica privoščila oddih na Tajskem, natančneje na otoku Phuket. Svoje oboževalce je že razveselila s posnetkom v kopalkah, s katerim je dokazala, da so leta le številka. "Neverjetna Helena. Lepa in elegantna“, "Kapo dol za izgled, mnogim 20 letnicam za vzgled,“ sta le dva komentarja navdušenih spletnih komentatorjev, s katerima se več kot strinjamo. 

xxx

Že poznate Joongloo?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 14:47 14. Februar 2020.

    HALAJNA BLAGAJNA …

  • 14:28 23. Januar 2020.

    Res je retuširana slika, ampak postavo lepo vzdržuje, pohvalno. Obraz pa...To pa je vidno iz foto zgodovine. A če jo …

  • dd
    09:33 23. Januar 2020.

    Slika dobro retuširana.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.