Henry žaluje za Eto'ojem

Foto: Žurnal24 Barcelonin napadalni trio Messi-Henry(v sredini)-Eto'o je še enkrat poskrbel za
Francoski nogometaš in napadalec Barcelone Thierry Henry je v intervjuju dejal, da je odhod Samuela Eto'oja v Inter zanj boleč, saj ga ima za enega najboljših nogometašev.
Oglej si celoten članek

Samuel Eto'o je, spomnimo, nova okrepitev Interja, v Milano pa je prišel kot zamenjava za švedskega napadalca Zlatana Ibrahimovića, ki je zasedel njegovo mesto v Barceloni. "Seveda ga bom pogrešal. Velika škoda je, da je odšel. Zagotovo je eden najboljših igralcev Barcelone v njeni zgodovini. Navijačem bo večno ostal v spominu po izjemnih nogometnih sposobnostih in golih. Zadnja leta je bil ključni igralec Barcelone, tudi zato, ker je v moštvu ustvarjal dobro vzdušje," s pohvalami na račun Kamerunca ni skoparil Thierry Henry.

"Vedno je žalostno, ko iz kluba odhaja nogometaš njegovih kvalitet. Zavedam se, da je to del nogometa. To je bila odločitev kluba, ki jo spoštujem, njemu pa želim vso srečo v Interju. Vedno bo moj prijatelj," še pravi francoski nogometni zvezdnik. Henry je na vprašanje, ali bo imel Ibrahimović težave s prilagajanjem na nov klub tako kot on, odgovoril: "Mislim, da ne. Njegov slog igre je zelo podoben načinu igranja v Barceloni. Trener Pep Guardiola ga bo pravilno usmeril, Ibrahimović pa je pameten fant in brez dvoma eden najboljših nogometašev na svetu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.