Hilary zaradi nosečnosti izgubila vlogo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Igralko je njena nosečnost stala vloge v filmu The Story of Bonnie and Clyde.
Oglej si celoten članek

Hilary Duff je prejšnji teden oznanila, da pričakuje otroka. Vendar pa vesela novica ni razveselila tudi producentov filma o slavnem gangsterskem paru The Story of Bonnie and Clyde, ki so se odločili, da ji odvzamejo vlogo slavne roparke bank Bonnie Parker. Noseča igralka po njihovem mnenju ne bi mogla odigrati vseh zahtevnih prizorov, zato zanjo iščejo zamenjavo. "Hilary ne bo prosta do naslednjega junija. Če bi lahko čakali, bi jo," je povedal neimenovani vir.

Zaenkrat še ni znano, kako je mlada igralka sprejela njihovo odločitev ter ali namerava tožiti studio. Igralka Tylo Hunter je denimo pred 15 leti dobila tožbo zoper producente serije Melrose Place, ki so jo podobno odslovili zaradi nosečnosti, ter prejela odškodnino v vrednosti 4,8 milijona dolarjev oziroma 3,3 milijona evrov.

Snemanje filma o Bonnie in Clydu je napovedano za to jesen, producenti pa naj bi iskali tudi zamenjavo za novega Clyda, ki bi ga moral odigrati Kevin Zegers.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.