Hiltonova izgubila najboljšo prijateljico

Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton Foto: Profimedia paris hilton
Paris Hilton žaluje za svojo čivavo Tinkerbell.
Oglej si celoten članek

Tinkerbell je dočakala 14 let in njeno življenje zagotovo ni bilo pasje. Prvič je v javnosti zasijala v resničnostnem šovu svoje gospodarice The Simple Life. Priljubljenost te pasme se je zatem strmo dvignila. A Tinkerbell ni bila le modni okrasek 34-letne Hiltonove, temveč tudi priljubljen fotomodel, med drugim je nastopila v kampanji za modno znamko Guess.

Leta 2004 je bila Paris zanjo v velike strahu. Psička je namreč izginila. "Bilo je, kot bi izgubila otroka. Od naše hiše je bila oddaljena le nekaj ulic, v hiši neke gospe, ki ne gleda televizije, zato tudi ni vedela, da iščem psa. Na srečo je videla oglas v časopisu in Tinkerbell se je vrnila domov,“ je Paris nočno moro takrat opisala medijem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.