Hiltonovo aretirali zaradi kokaina

Foto: Žurnal24
V petek zvečer so policisti v Las Vegasu aretirali Paris Hilton, ker je v avtomobilu posedovala kokain.
Oglej si celoten članek

Policisti so Hiltonovo prepeljali v pripor, kjer se bo morala zagovarjati zaradi nezakonitega posedovanja kokaina.

Drogo so pri Hiltonovi našli, ko je bila ta v avtomobilu, ki ga je vozil njen prijatelj. Sumljiva je postala potem, ko policisti zaznali vonj trave. Med preiskavo pa so pri 29-letnici našli tudi kokain.

Tiskovni predstavnik tamkjašnje policije ob tem ni znal povedati, kolikšno količino kokaina so pri njej našli.

Stara znanka policije
Paris so v preteklosti že večkrat zalotili pri posedovanju mamil. Sredi julija so jo tako aretirali na korziškem letališču, saj je v ročni torbici nosila zavihek trave.

Le dva tedna pred tem pa so jo zaradi konoplje aretirali v Južni Ameriki med Svetovnim nogometnim prvenstvom. 

Leta 2007 pa je bila zaradi neprevidne vožnje pod vplivom alkohola obsojena na 45 dni v ječi. Potem ko je za rešetkami preživela le 23 dni, je na televizijskem šovu Larryju Kingu zagotovila, da je ta izkušnja spremenila njen pogled na življenje in vlogo zabave v njem. Takrat je zagotovila, da želi pomagati pri zbiranju denarja za otroke, za bolnice z rakom na dojki ter tiste, ki obolevajo za multiplo sklerozo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.