Histerija v Europarku: Takšnega izrednega stanja niso pričakovali

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Duo BQL v trgovska centra privabil ogromno množico ljudi.
Oglej si celoten članek

Brata Piletič sta po ljubljanskem Cityparku obiskala še mariborski Europark in tudi tukaj ju je pričakovala velika množica oboževalcev.

"To je bilo neopisljivo. Vsakemu izvajalcu bi privoščil takšno vzdušje. Dvigne te in imaš občutek, da si med tem, ko nastopaš, v nekem transu. Še naprej se bomo trudili, da občinstvu ponudimo čim več. Žal mi je, da nisva mogla vsakomur izpolniti želje po avtogramu ali fotografiji. Upam, da bova imela še več nastopov in tistim, ki sedaj niso prišli na vrsto, izpolnila željo,“ je za Žurnal24 povedal Rok Piletič, ki ocenjuje, da je na njun nastop v mariborskem Europarku prišlo več kot 500 ljudi.

Sta pričakovala tak naval? "Glede na gnečo v Ljubljani smo pričakovali nekaj ljudi, da bo pa tako izredno stanje, pa si nisva predstavljala. Nad tem sva bila res presenečena.“

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.