Hit sezone: hlače iz sedemdesetih

Foto: Žurnal24 DKNY Foto: Žurnal24 Dior Foto: Žurnal24 Dior Foto: Žurnal24 DSquared2 Foto: Žurnal24 DSquared2 Foto: Žurnal24 Emporio Armani Foto: Žurnal24 Krizia Foto: Žurnal24 Stella McCartney Foto: Žurnal24 Moschino Foto: Žurnal24 Moschino Foto: Žurnal24 Plillip Lim Foto: Žurnal24 Viktor & Rolf Foto: Žurnal24 Viktor & Rolf Foto: Žurnal24 edc, 59,95 EUR Foto: Žurnal24 Topshop, 44,35 EUR Foto: Žurnal24 Dorothy Perkins, 33,84 EUR Foto: Žurnal24 Topshop, 49 EUR Foto: Žurnal24 Topshop, 42 EUR Foto: Žurnal24 Pull & Bear, 29,99 EUR Foto: Žurnal24 H&M, 19,95 EUR Foto: Žurnal24 Topshop, 64,18 EUR Foto: Žurnal24 Topshop, 44,35 EUR
Na obzorju je moden korak sedemdesetih. Govorimo o popolno krojenih hlačah, ravno prav visokega pasu in cevastimi hlačnicami do gležnjev.
Oglej si celoten članek

Hlače po vzoru sedemdesetih vse bolj izpodrivajo že kar nekaj sezon priljubljene skinny hlače. Višji pas, ohlapnejši kroji, cevaste hlačnice in dolžina do gležnjev so njihov prepoznavni znak. Izstopajo takšne s širokimi hlačnicami, s katerimi boste sporočali, da ste v koraku z vročimi trendi.

Tudi za manjše
Trend je všečen in nosljiv. Čeprav takšne hlače najlepše pristojijo višjim in vitkejšim, lahko vanje samozavestno skočijo tudi tiste z oblinami in nepopolnimi nogami. Če ste manjše rasti in menite, da bi bile vaše noge lahko vitkejše, vam bodo bolje pristale takšne z ožjimi hlačnicami. Višje si lahko privoščite prav vse različice, zelo modno pa boste videti v zelo širokih.

Kot ulite
Pri iskanju popolnih bodite pozrni na dolžino, šririno in material. Hlače se vam morajo prilegati kot ulite, se ne smejo gubati in nabirati, tako da do izraza prideta kroj in tkanina. Visoke pete so skoraj obvezne, izjema so le nizke balerinke in oxfordice, ki bodo skupaj s srajco in suknjičem poudarile moški videz. Ne pozabite na tanek pas.

Na hlače po vzoru sedemdesetih letos res ne smete pozabiti.  Zaradi palete krojev, materialov in barv, boste z njimi brez težav ustvarili popono dnevno ali večerno kombinacijo. V galeriji smo zbrali nekaj utrinkov iz modnih pist, po spletnih prodajalnah pa smo piskali tudi nekaj hlač, ki vas bodo morda prepričale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.