Hlače iz jeansa: Napake, ki dodajajo kilograme

Foto: Profimedia
Ljubite "kavbojke“? Potem pa le preberite, katere so najpogostejše napake pri nakupu hlač iz jeansa.
Oglej si celoten članek

Napake, ki dodajajo kilograme

1. Preveliki žepi
Večina žensk se pri nakupu hlač iz jeansa osredotoča na obliko, morale pa biti pozorne tudi na žepe na zadnji strani hlač. Preveliki žepi bodo zadnjico namreč optično razširili. Če to ni vaša želja, potem izberite hlače z majhnimi žepi.

2. Sprane kavbojke
Temne hlače s spranimi deli blaga na obeh nogah bodo vaše noge optično razširile, enobarvne kavbojke pa jih bodo zožile.

3. Napačen kroj
"Skinny“ jeans hlače bodo razkrile vsak odvečni kilogram, hlače z visokim pasom pa bodo poudarile boke in zadnjico. Če si tega ne želite, izberite raven kroj hlač s srednje visokim pasom.

4. Preveč okraskov
Izogibajte se okraskom na predelu nog, saj vas bodo optično razširili.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.