H&M-ova poletna kolekcija z Beyoncé

Foto: H&M
Foto: H&M
Pevka Beyoncé Knowles je postala novi obraz znamke H&M.
Oglej si celoten članek

Švedska modna znamka H&M je potrdila, da bo v svoji poletni kampanji njihova oblačila predstavljala pevka Beyoncé. Pevka se bo predstavila v televizijskih in print oglasih kot gospa Carter. Ideja za kampanjo je, da ima vsaka ženska lahko vse: je močna, ranljiva, čutna, materinska, zabavna in spogledljiva.

Oblačila bodo na voljo po vsem svetu v trgovinah H&M od začetka maja naprej.

"Vedno mi je bil všeč H&M-ov pristop do zabavne in dostopne mode. Zelo mi je všeč koncept, ki smo ga izdelali in ki preiskuje štiri različna čustva žensk, ki jih predstavljajo štirje elementi: ogenj, voda, zemlja in zrak. Snemanje na tropskem otoku je bilo prelepo. Videti je bilo, kot da bi snemali video in ne reklamo," je povedala pevka.

Oglase so posneli na Bahamih v začetku leta. V kolekciji je veliko pevkinega osebnega stila, med njimi tudi kratke hlače z visokim pasom, oprijeta obleka in ohlapna obleka z visokim razporkom.

Kreativni direktor pri modni hiši Donald Schneider je povedal: "Bilo jo je osupljivo gledati na snemanju, kako vse počne brez truda – kar je kvaliteta, ki jo naredi za ikono ženskam po vsem svetu."

"Beyonce v oglasu nosi oblačila, ki so ključna za letošnje poletje," pa je povedala glavna oblikovalka Ann-Sofie Johansson.

O pevkinem sodelovanju s švedsko modno hišo se je začelo šušljati že januarja, potem ko je ena od pevkinih plesalk na Twitterju razkrila, da pevka zanje snema kampanjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.