Hobotnica Paul bo zvezda filma

Foto: Žurnal24
Jasnovidna hobotnica Paul, ki napoveduje zmage nogometnih reprezentanc, bo našla svoje večno mesto v filmu.
Oglej si celoten članek

Mehkužec, ki je uspešno napovedal zmagovalce osmih tekem letošnjega svetovnega prvenstva v Južni Afriki, bo upodobljen v filmu z naslovom The Murder Of Paul The Octopus (Umor hobotnice Paula).

Film, ki bo v kinematografih že avgusta letos, sta vzela pod okrilje China Film Group Corporation in Beijing Filmblog Media Company. Ker pa se je Paul že upokojil, so ustvarjalci za snemanje prizorov uporabili njegovega dvojnika.

Film se bo osredotočil na njegove neverjetne napovedi, to, kako lahko hobotnica sploh pridobi takšno sposobnost in kakšna bo njena nadaljnja usoda.

Sodeč po naslovu črne komedije bi Paul lahko prejel grožnje nemških navijačev, potem ko so vnaprej vedeli, da bodo Nemci v polfinalu izgubili s Španci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.