Hoče obleko, v kateri ne bo padla

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Jennifer Lawrence, ljubljenka modne hiše Dior, je za priljubljeno francosko znamko posnela nov oglas, v katerem je povedala, da si želi večerne obleke, v kateri ne bi padla.
Oglej si celoten članek

Ko je Jennifer Lawrence lani stopala po stopnicah do svojega prvega oskarja, ni pričakovala, da se bo spotaknila ob čudovito Diorjevo obleko, ki jo je nosila. Posnetek njenega padca je takoj zaokrožil po svetu, 23-letna igralka pa je to izkoristila sebi v prid in se na ta račun le šali.

Tudi v najnovejšem oglasu za Dior spregovori o tem elegantnem padcu in pove, da bi morali narediti obleko, v kateri to ne bi bilo mogoče. "Ena izmed mojih najljubših Diorjevih oblek je tista, ki sem jo nosila v Cannesu, toda na tisto, ki sem jo nosila na Oskarjih, me vežejo prav posebni spomini. Nekateri so zabavni, nekateri ne. Morali bi narediti takšno, v kateri bi se lažje hodilo po stopnicah."

Kakšno bo Jen nosila na letošnjih Oskarjih, bomo videli že to nedeljo ponoči, vsekakor pa bo spet Diorjeva, saj je mlada zvezdnica njihova velika ljubljenka in prepoznaven obraz. Pred enim mesecem je z njimi podpisala novo pogodbo za tri leta, ki je vredna kar 15 milijonov dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.