Hoffman živel dvojno življenje?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Moški, ki je odkril truplo igralca Philipa Seymourja Hoffmana, trdi, da je bil zvezdnikov ljubimec.
Oglej si celoten članek

Scenarist David Bar Katz je bil tisti, ki je v kopalnici luksuznega stanovanja v New Yorku odkril truplo oskarjevca Philipa Seymourja Hoffmana.

V intervjuju za National Enquirer naj bi Katz izjavil, da je videl, kako je Hoffman dan pred svojo smrtjo užival kokain. Dodal je tudi, da je za igralčevo odvisnost od drog vedel, ni pa se zavedal, kako hudo je z njim. Po poročanju omenjenega tabloida, naj bi jim scenarist, ki je poročen in ima štiri otroke, tudi izdal, da je bil Hoffmanov ljubimec. "V nedeljo sva nameravala na Super Bowl. To je grozno,“ je še dejal.

National Enquirer nadalje piše, da naj bi bila med drugim tudi Hoffmanova homoseksualna nagnjena kriva za krizo v 15-letni zvezi z Mimi O’Donnell, materjo njegovih treh otrok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:59 6. Februar 2014.

    Konoplja tukaj in zdaj!<br />Na portalu 24ur je 21.1.2014 novinar (ali novinarka?) N.Š., ki je sicer povsem napačno enačil (ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.