Hollywood bogatejši za dva dojenčka

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka Ali Landry je povila tretjega otroka. Družina pevca Kevina Richardsona pa se je razveselila svojega četrtega člana.
Oglej si celoten članek

Ali, ki je poročena z režiserjem Alejandrom Monteverdejem, je sinčka Valentina Francesca rodila v četrtek. Valentine je ob rojstvu tehtal 4 kilograme. Na isti dan se je pred šestimi leti rodila tudi njegova velika sestrica Estela Ines. Par ima sicer še enega sina, Marcela Alejandra, ki je star 21 mesecev.

Foto: FameFlynet Kevin Richardson Igralka je že marca vedela, da bo drugo ime njenega sina Francesco. Malček je ime dobil po novem papežu, ki ga je imel slavni par čast spoznati. "Tega otroka je blagoslovil," je takrat povedala.

Pevec dobil še enega sina 

Član skupine The Backstreet Boys Kevin Richardson se je svojega drugega otroka razveselil v sredo.

"Posebna dostava! Še en fant za Richardsonove ... Zabavi se je pridružil Maxwell Haze Richardson. Ljubezen! Ljubezen! Ljubezen!“ je sporočil pevec in izdal, da je njegov drugi sin ob rojstvu tehtal 4 kilograme. Pevčevemu prvemu sinu je ime Mason, star pa je šest let.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.